Scrie un review la produsul cumpărat și vei primi un cod de reducere de 5% pentru următoarea comanda !

Tips and Tricks - strategii de economisire care pot ajuta companiile să utilizeze scent marketing-ul într-un mod mai economic


Mirosurile plăcute pot crea o atmosferă placuta / favorabilă, pot spori recunoașterea brandului și pot influența pozitiv comportamentul consumatorilor.
Crearea unui mediu plăcut din toate punctele de vedere, inclusiv olfactiv, poate duce afacerea dumneavoastră spre succes, garantând recurența clienților în defavoarea competiției.
Cu toate acestea, implementarea eficientă a unei astfel de strategii poate fi uneori costisitoare.
Iată câteva strategii de economisire care pot ajuta companiile să utilizeze scent marketing într-un mod mai economic:
Identificarea Scopurilor Specifice.  
  ​​​​​​Înainte de a investi în scent marketing este necesar să vă stabiliți clar obiectivele.  
  Vreți să creșteți timpul petrecut de clienți în magazin, să îmbunătățiți recunoașterea brandului sau să stimulați vânzările unui anumit produs?
  Odată ce aveți aceste obiective stabilite, puteți dezvolta o strategie mai focalizată și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.
Realizați o analiză cost-beneficiu pentru a evalua rentabilitatea investiției și calculați atent costurile asociate cu implementarea și mentenanța acestora, comparându-le cu beneficiile anticipate, cum ar fi creșterea vânzărilor sau îmbunătățirea satisfacției clienților.
Alegerea Tehnologiilor și Echipamentelor Potrivite.
  Există o varietate de difuzoare de mirosuri disponibile pe piață, de la sisteme simple la difuzoare avansate, cu control digital.
  Alegerea unui difuzor potrivit nevoilor dumneavoastră poate ajuta la reducerea costurilor pe termen lung. De asemenea, costurile inițiale al investiției pot fi amortizate prin planificarea din timp a achizițiilor în așa fel încât să profitați de perioadele cu reduceri de preț (Black Friday, primele luni ale anului, etc.) sau prin accesarea unor oferte speciale utilizând coduri de reducere. Există diferite platforme unde astfel de coduri sunt centralizate, cum ar fi www.cupoane-reducere.net, printre puținele care acoperă și acest domeniu al marketing-ului olfactiv. 
Testarea și Optimizarea Locațiilor de Difuzare
  Începeți cu o fază pilot pentru a testa eficiența marketing-ului olfactiv în magazinul dvs. Testați diferite mirosuri și evaluați răspunsul clienților.
  Plasați difuzoarele de mirosuri în locuri strategice în așa fel încât să mențineți consumul de rezerve la un nivel cât mai mic. Locațiile ideale includ zonele de intrare, lângă produsele cheie și în zonele de așteptare.
  Evitați supraîncărcarea cu mirosuri în spații mai mici, unde efectul poate deveni copleșitor și neplăcut.
Toate aceste strategii vă vor ajuta să identificați cele mai eficiente și economice opțiuni înainte de a face o investiție majoră în această direcție.
Negocierea Contractelor cu Furnizorii și Consultarea cu Experți.
  Negociați cu furnizorii pentru a obține cele mai bune prețuri și condiții. Căutați furnizori care oferă pachete de servicii, inclusiv consultanță, pentru a reduce costurile pe termen lung. În acest sens, 10Q Aroma Solutions vă poate ajuta în dezvoltarea unei strategii personalizate care să se muleze cât mai bine pe necesitățile dumneavoastră.
O implementare eficientă de scent marketing poate aduce beneficii peste așteptări pentru afacerea dumneavoastră, cu condiția de a folosi resursele în mod înțelept.
Prin evaluarea nevoilor, alegerea tehnologiilor potrivite, testarea și optimizarea strategiilor și colaborând cu experții nostrii in domeniu, puteți implementa marketing-ul olfactiv într-un mod economic și eficient.

Suport clienti 10:00 - 18:00

0770512574 office@10qaroma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!