Scrie un review la produsul cumpărat și vei primi un cod de reducere de 5% pentru următoarea comanda !

APARATE / DIFUZOARE PROFESIONALE

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Bine ați venit în lumea luxului olfactiv, unde fiecare picătură de parfum reprezintă o poveste a rafinamentului și a eleganței. Produsele noastre de parfumare ambientală și esențele de parfum au fost create pentru a vă oferi experiențe olfactive premium, care transformă spațiul într-un sanctuar al aromei fine și al luxului autentic.

Produsele noastre de parfumare ambientală sunt o expresie a tehnologiei și designului sofisticat, care adaugă o notă de eleganță în fiecare încăpere. Fiecare aparat de parfumare ambientală din colecția noastră reprezintă un amestec de performanță și estetică, creat pentru a vă oferi controlul complet asupra atmosferei olfactive din casa sau biroul dvs. Cu o gamă variată de modele și tehnologii avansate, aparatele noastre sunt sinonime cu rafinamentul și inovația.


Difuzorul nebulizator de uleiuri esențiale este un dispozitiv inovator care folosește principiul Bernoulli, o teoremă a dinamicii fluidelor, care atomizează (forțează descompunerea uleiurilor esențiale în particule foarte mici), prin presiunea aerului de mare viteză.
Difuzoarele prin nebulizare sunt considerate a fi cele mai eficiente difuzoare. Ele eliberează vapori mult mai puternici decât difuzoarele cu ultrasunete, deoarece difuzează uleiurile în forma lor cea mai pură (fără diluare), creând astfel o experiență aromatică mai intensă, dispersând mirosul pe o zonă mai mare. Vaporii care se eliberează, sunt suficienți pentru a parfuma spațiul foarte repede, precum și pentru a crea o aromă persistentă pentru o perioadă de timp după oprire.

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0770512574 office@10qaroma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!