Scrie un review la produsul cumpărat și vei primi un cod de reducere de 5% pentru următoarea comanda !

Aparatul profesional de parfumare VS Aroma Diffuser

Aparatul profesional de parfumare VS Aroma Diffuser
Aparatul profesional de parfumare sau Nebulizatorul 

Aparatul profesional de parfumare sau difuzorul de uleiuri esențiale (nebulizatorul) sunt grozave pentru casă, birou sau orice alt spațiu. Evaporarea uleiurilor esențiale ajută la purificarea aerului din jur, reduce praful și alergenii, stimulează starea de spirit și creează un mediu aromat și terapeutic care face diferența pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Aceia dintre voi care au un difuzor de uleiuri esențiale, probabil că le place să-l folosească și nu se vor întoarce niciodată la acele odorizante traditionale.
Pentru aceia dintre voi care doresc să-și achizitioneze primul (sau chiar al doilea) difuzor, probabil că se uită la diferite tipuri/mărci de aparate/difuzoare. În afară de difuzoarele evaporative (cu bete de ratan) sau de căldură (care folosesc de obicei arzătoare de lumânări), unul dintre cele mai comune difuzoare de astăzi este difuzorul de ulei esențial. Dar, ați auzit de difuzoare de ulei esențial prin nebulizare? Deci, care este diferența dintre nebulizator și difuzorul cu ultrasunete? Vom arunca o privire asupra modului în care funcționează fiecare și care poate fi mai eficient/ideal pentru spațiul tau.

Cum funcționează Nebulizatorul (aparatul profesional de parfumare)

Difuzorul nebulizator de uleiuri esențiale este un dispozitiv destul de inovator care folosește principiul Bernoulli, o teoremă a dinamicii fluidelor, care atomizează (forțează descompunerea uleiurilor esențiale în particule foarte mici), prin presiunea aerului de mare viteză. Difuzoarele de nebulizare sunt considerate a fi cele mai eficiente difuzoare. Ele eliberează vapori mult mai puternici decât difuzoarele cu ultrasunete, deoarece difuzează uleiurile în forma lor cea mai pură (fără diluare), creând astfel o experiență aromatică mai intensă, dispersând mirosul pe o zonă mai mare. Vaporii care se eliberează, sunt suficienți pentru a parfuma spațiul foarte repede, precum și pentru a crea o aromă persistentă pentru o perioadă de timp după oprire.
Aceste dispozitive de nebulizare la rece a parfumurilor, au fost folosite initial doar de marile magazine de brand fiind initial foarte scumpe si greu accesibile pentru clientii casnici sau companiile mai mici. Acum, acestea sunt accesibile tuturor si au fost dimensionate astfel incat sa acopere o plaja cat mai mare de nevoi, de la spatiile foarte mici (masina) pana la spatii foarte mari (mall-uri).
Cu aceste aparate ai un control exact asupra cantitatii de parfum eliberat in atmosfera, iar ele se pot regla pe zile si ore de functionare astfel incat sa nu functioneze atunci cand nu ai nevoie.  
   

Avantajele Nebulizatorului (aparatului profesional de parfumare) 

Nu se folosește apă
Nu foloseste caldura
Dispersează uleiurile rapid și eficient
Aroma poate acoperi o suprafață mare
Utilizează aceeași cantitate de energie ca și difuzoarele cu ultrasunete
 
Contra

Un pic mai scump decât difuzoarele cu ultrasunete
Nu umidifică sau ionizează
Nu se poate folosi concentrat pe bază de apă
Difuzorul cu ultrasunete ( Aroma Diffuser )

Acesta este cel mai comun difuzor – difuzorul cu ultrasunete.
El folosește apă si este folosit ca umidificator,dar poate fi folosit ca si difuzor de arome in combinatie cu adaos de uleiuri esențiale.
Vibrațiile de la undele ultrasonice fac ca moleculele de apă să se separe, creând un vapor de apă care este eliberat din difuzor, angrenand dupa acesta particule din uleiul esential si astfel parfumeaza subtil spatiul in care este eliberat.
Difuzorul cu ultrasunete acționează și ca un umidificator, aducând mai multă umiditate aerului din jur, ceea ce poate fi benefic pentru lunile reci de iarnă cand aerul din camera este foarte uscat. 
Deoarece uleiurile esențiale sunt diluate cu apă, parfumul eliberat nu este unul puternic, acest lucru poate fi preferat de catre unele persoane.
Cu aceste difuzoare, nivelul parfumarii nu poate fi reglat si necesita o atentie mai mare asupra cantitatii de apa respectiv de parfum.

Avantaje pentru difuzorul cu ultrasunete

Sunt de regula mai ieftine decat nebulizatoarele
Nu foloseste caldura
Umidifică aerul
Utilizează aceeași cantitate de energie ca și nebulizatoarele
Aroma este mai puțin intensă (pentru cei care preferă)
 

Contra

Uleiurile sunt diluate cu apă
Nu emite întotdeauna suficient parfum, în funcție de spațiu
Ai sau nu nevoie, acesta iti va umidifica atmosfera
 
Concluzie

Sper ca acest blog te ajuta să decizi mai usor ce fel de difuzor vrei să achizitionezi.
Aparatul profesional de parfumare (nebulizatorul) sau difuzorul cu ultrasunete (aroma diffuser-ul),  sunt ambele opțiuni bune care vor oferi beneficii terapeutice, vor purifica aerul și îți vor ridica starea de spirit.
Deși nebulizatorul (aparatul profesional de parfumare) este considerat a fi cea mai bună opțiune pentru parfumare, deoarece raspandeste in aer doar uleiuri esențiale pure, depinde și de ceea ce cauti și de ce își doresti de la un difuzor.
Totodata trebuie luat in considerare spatiul in care vrei sa folosesti aparatul. Pentru acest detaliu te asteptam sa ne contactezi, iar in functie de nevoile tale iti putem recomanda aparatul adegvat. 
Pentru a concluziona, hai sa iti spun ce folosesc eu :  
  •  Pentru parfumare la birou am un aparat profesional de parfumare, dar in acelasi timp am si un difuzor cu ultrasunete in care am doar apa si ma ajuta la umidificarea atmosferei, 
  • In masina am un aparat ScentA603
  • Acasa am un 100BT
       


 

10Q Aroma are o gamă largă aparate profesionale de parfumare (nebulizatoare) dar si de parfumuri profesionale.
Parfumurile 10Q Aroma sunt obtinute prin amestecul de uleiuri esentiale si substante sintetice, pentru un efect maxim si un consum minim. În procesul de producție al parfumurilor se folosesc materii prime de cea mai bună calitate în conformitate cu normele europene în domeniu, acestea fiind conforme normelor CLP, REACH, IFRA.


Aruncă o privire dacă ești interesat.

Suport clienti 10:00 - 18:00

0770512574 office@10qaroma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!